Featured

Добредојдовте на веб страницата на Перпласт Компани

ПЕРПЛАСТ КОМПАНИ од с.Фалише Тетово е првата приватна фабрика во Македонија за производство на полиетиленски црева, ПВЦ црева, ПВЦ гранулати и ПВЦ цевки за канализација.

Основана е 1988 година,во својот развој прераснува во модерна фабрика со широк асортиман на производи од пластика. Денес фабриката брои 20 вработени во сите сектори.

 

 

 Градинарски црева  Проѕирно ПВЦ црево
                                                         
tenkocrevo

 
Проsирно ПВЦ црево за вагрес, полевање, пренос на флуиди, лесни хемикалии, масла, детерџенти, индикатор на ниво во машинската индустријаи др. 

 


 

 Ново 

 Гранулати - ПВЦ гранулати

 

image03

 

" Перпласт Компани" ви го нуди следниве спектар на ПВЦ гранулати :
- Меки гранулати - пластифицирани
- Тврди гранулати - непластифицирани
- Специјални гранулати

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !