Новости

Црева за полевање и еколошки црева                                 crevazapolevanje

 

 

PVC завеса, заштита од инсекти                               pvczavesi-zastitainsekti

 

 

PVC Гранулати

Гранулатите , произведени од " Перпласт Компани " ДОО , се карактеризира со одлична термостабилност , добра и хомогена растопливост и даваат многу добар изглед на вашите крајни производи.
Гранулатите се произведуваат со боја и цврстина во однос на барањата на клиентот.
image03

" Перпласт Компани" ви го нуди следниве спектар на PVC гранулати :

Меки гранулати - пластифицирани


Тврди гранулати - непластифицирани

 

Специјални гранулати

product  3b3d5ba9ef6732336269c61b6f53503f   product  146c6ef6bef9566c3d846df458843da8   product  e40c45627655e8e7c675dc4fd8ee8709  

granulati

 

Полуфинални суровина ПВЦ гранули (гранулација) за производство на шишиња, кабли, стапала, црева и за други индустриски и занаетчиски употреби.

granulati-polufinalni

memo-dolu