Новости

Новости

Црева за полевање и еколошки црева                                 crevazapolevanje

 

 

PVC завеса, заштита од инсекти                               pvczavesi-zastitainsekti

 

 

PVC Гранулати

Гранулатите , произведени од " Перпласт Компани " ДОО , се карактеризира со одлична термостабилност , добра и хомогена растопливост и даваат многу добар изглед на вашите крајни производи.
Гранулатите се произведуваат со боја и цврстина во однос на барањата на клиентот.
image03

" Перпласт Компани" ви го нуди следниве спектар на PVC гранулати :

Меки гранулати - пластифицирани

 • PVC гранулат за стапала - густаи црева
 • PVC гранулат за кабли за внатрешна и надворешна обвивка
 • PVC гранулат за медицинска употреба - транспарентен


Тврди гранулати - непластифицирани

 • PVC гранулат за ролетни
 • PVC гранулат за цевки
 • PVC гранулат за фитинзи

 

Специјални гранулати

 • PVC гранулатна масло отпорен
 • PVC гранулат на киселина отпорен
 • PVC гранулат елеростатичен
product 3b3d5ba9ef6732336269c61b6f53503f   product 146c6ef6bef9566c3d846df458843da8   product e40c45627655e8e7c675dc4fd8ee8709  

granulati

 

Полуфинални суровина ПВЦ гранули (гранулација) за производство на шишиња, кабли, стапала, црева и за други индустриски и занаетчиски употреби.

granulati-polufinalni

memo-dolu

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

logo perplast1

Адреса: с. Фалише 1220,
Тетово, Македонија

+389 (044) 335 495
+389 (044) 335 495
+389 (0) 75 224 344
+389 (0) 75 209 600

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.perplastkompani.mk

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !