ПЕ црева за системи за наводнување

ПЕ црева за системи за наводнување

ПЕРПЛАСТ КОМПАНИпроизведува полиетиленски црева (PEHD) ’КАПКА ПО КАПКА’’ со висока густина со димензија од: Ø16 до Ø110 . Цревата се отпорни на запушување. Се користат на рамни, стрмни или нерамни површини, во долги редови со рамномерно копање. Преку овие црева може да се изведе и прехрана на растенија со вештачки ѓубрива. Нудиме две врсти на капалки и тоа за стрмни и рамни терени.

kapkapokapka1kapkapokapka2kapkapokapka3kapkapokapka4

 

- Цревата се користат за наводнување на овоштарници, расадници, лозја, украсни билки и тревници...

- Цревата секогаш капат исто и еднакво количество вода,при притисок од 0,5 до 4,2 бар.

- Количеството на капење се регилира на вентил за притисок.

- Голема вредност на овој состем е што сами монтирате,на оддалеченост по ваша желба.

- Инсталирање (монтирање) на повеќе начини:

         1. врзување на потпора

         2. ставање над земја

         3. ставање под земја

memo-dolu

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

logo perplast1

Адреса: с. Фалише 1220,
Тетово, Македонија

+389 (044) 335 495
+389 (044) 335 495
+389 (0) 75 224 344
+389 (0) 75 209 600

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.perplastkompani.mk

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !