ПВЦ црева, засилени со ПВЦ спирала

ПВЦ црева, засилени со ПВЦ спирала

 

012N: Црева за вшмукување на транспорт за вода и течности
 
 
furtun-inovaflex-absorbtie-motopompa-res1    

Структура:
- ПВЦ светло, се перат
- Бела, кружна спирала од ПВЦ

Апликација:
- Транспорт и транспорт на вода и течности
- за нормално функционирање

Техники Карактеристики:
- Работна температура: -10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- Внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна Толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се толку неверојатни. Ве молиме да ги намалите минималните производни количини и услови за пазарот.

    icon pic1

 

2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 6-table-icon-bar 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
mm gr/m bar mbar mm m
13 160 10 650 750 25
16 180 9 650 750 25
19 270 8 650 750 25
20 280 8 650 750 25
25 300 8 650 750 25
30 380 7 650 750 25
32 400 7 650 750 25
35 470 7 650 750 25
38 500 7 650 750 25
40 540 6 650 750 25
45 630 5.5 650 750 25
51 765 5.5 650 750 25
55 830 5 650 750 25
60 900 5 650 750 25
63 990 5 650 750 25
70 1080 4 650 750 25
76 1260 4 650 750 25
80 1440 4 650 750 25
90 1620 4 650 750 25
102 1980 4 650 750 25
110 2250 3 650 750 25
120 2520 3 650 429 25
127 2880 3 650 429 25
152 3870 2 650 429 25

 

007N: Црева за вшмукување на транспорт за вода и течности
 
 
furtun-inovaflex-absorbtie-motopompa-res1    

Структура:
- транспарентен, мек ПВЦ
- бела, совршено кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- Вшмукување и транспорт на вода и други течности во земјоделството и градежништвото

Технички карактеристики:
- Работна температура: -10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се исто така достапни. Ве молиме побарајте минимални количини на производство и услови за трговија

    icon pic1

 

2-table-icon-inner 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 6-table-icon-bar 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
inch mm gr/m bar mbar mm m
1/2 13 115 9 650 52 25
5/8 16 145 9 650 64 25
3/4 19 185 8 650 76 25
  20 195 8 650 80 25
1 25 230 7 650 100 25
  30 280 7 650 120 25
1 1/4 32 290 6 650 128 25
  35 440 6 650 140 25
1 1/2 38 440 6 650 152 25
  40 520 5,5 650 160 25
1 3/4 45 570 5 650 180 25
2 51 690 5 650 200 25
  55 740 5 650 220 25
  60 800 5 650 240 25
2 1/2 63 890 5 650 252 25
2 3/4 70 1020 4 650 280 25
3 76 1120 4 650 300 25
  80 1345 4 650 345 25
3 1/2 90 1500 3 650 375 25
4 102 1700 3 650 429 25

 

130W: Црево за заштита од кабли
 
 
efeb65230078f321d9c47ecd041dfe070f09c308    

Структура:

- дебел бел, мек ПВЦ

- бела, совршено кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- Куќиште и заштита на кабли кои се користат во индустријата, електрониката, земјоделството и градежништвото
- Водоснабдување на вештачки езерца и фонтани под услови на светлина

Технички карактеристики:
- Работна температура: -10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се исто така достапни. Ве молиме побарајте минимални количини на производство и услови за трговија.

    180w-icon

 

2-table-icon-inner 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
inch mm gr/m mbar mm m
  10 65 400 20 25
1/2 13 75 400 26 25
5/8 16 100 400 32 25
  18 115 400 36 25
3/4 19 115 400 38 25
  20 125 400 40 25
1 25 165 400 50 25
  30 215 400 60 25
1 1/4 32 225 400 64 25
  35 235 400 70 25
1 1/2 38 255 400 76 25
  40 270 400 80 25
1 3/4 45 350 400 90 25
  50 405 400 100 25
2 51 405 400 100 25
  55 425 400 110 25

 

161N: црево за вшмукување со вакуум
 
 
264a9caeb802eb1c4b69907225e574f5c5f713d5    

Структура:
- дебела светло сива, мека ПВЦ
- бела, совршено кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- вентилација, вентилација
- Екстракција на прашина и пари од пилевина и предиво во текстилната индустрија
- индустриски и домаќинство правосмукалки

Технички карактеристики:
- Работна температура: -10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се исто така достапни. Ве молиме побарајте минимални количини на производство и услови за трговија.

    180w-icon

 

2-table-icon-inner 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
inch mm gr/m mbar mm m
1 25 190 500 38 25
  32 230 500 45 25
1 1/4 32 260 500 48 25
  35 290 500 52 25
1 1/2 38 330 500 57 25
  40 360 400 60 25
1 3/4 45 400 400 68 25
2 51 440 400 76 25
  55 500 400 82 25
  60 540 400 90 25
2 1/2 63 600 400 95 25
2 3/4 70 680 400 105 25
3 76 720 400 114 25
  80 780 400 120 25
3 1/2 90 900 400 135 25
4 102 1050 400 153 25
4 1/4 110 1180 300 165 25
  120 1300 300 180 25
5 127 1380 300 190 25
  140 1600 300 210 25
6 152 1750 250 228 25
 
192N: црево за вентилација за воздух, пареа и прашина
 
 
148cef67f5b8e8403ffbafa5a7c683697d25e7f3    

Структура:
- дебел сив, мек ПВЦ
- Сива метална, совршена кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- воздух канал, екстракција на прашина и пари во индустријата

Технички карактеристики:
- Работна температура: - 10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се исто така достапни. Ве молиме побарајте минимални количини на производство и услови за трговија.

    192n icon

 

2-table-icon-inner 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
inch mm gr/m mbar mm m
11/4 32 160 300 35 25
  35 160 300 40 25
1 1/2 38 200 300 45 25
  40 205 300 50 25
  45 250 300 55 25
2 51 300 300 60 25
  55 370 300 65 25
  60 430 250 65 25
2 1/2 63 470 250 70 25
  70 510 250 90 25
3 76 560 250 100 25
  80 600 250 110 25
  90 680 250 125 25
4 102 760 250 140 25
  110 950 250 150 25
  120 1000 250 160 25
5 127 1120 250 170 25
  160 1700 200 180 25
8 203 2400 200 240 25

 

180G: Базен со базен
 
 
1c5c76562b266df4755f751e88debea0aeb981d0    

Структура:
- дебел сив, мек ПВЦ
- бела, совршено кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- Водоснабдување и рециркулација во базени

Технички карактеристики:
- Работна температура: -10 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

Дополнителни информации:
Други бои и големини се исто така достапни. Ве молиме побарајте минимални количини на производство и услови за трговија

    180g icon

 

4-table-icon-outer 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 6-table-icon-bar 6-table-icon-bar 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
mm mm gr/m 23°C 43°C mbar mm m
20 16 180 8 5 800 75 25
25 19 250 8 5 800 95 25
32 25 380 8 5 800 125 25
40 34 520 8 5 800 165 25
50 43 725 6 4 800 215 25
63 55 970 5 3 750 300 25
75 67 1280 4 2 750 400 25
90 80 1800 3 1,5 750 520 25

 

015S: Супер еластично црево за суспензија
 
 
015S  015S-pola  

Структура:
- дебел сив, мек ПВЦ
- зелена, совршено кружна спирала со цврст ПВЦ

Апликација:
- како вшмукување црева за автомобилски резервоари, системи за наводнување и резервоари за талог

Технички карактеристики:
- Работна температура: -20 до +60

Според UNI EN ISO 1307: 2008 :
- внатрешен дијаметар: +/- 2%
- Релевантна толеранција: +/- 5%

    015s icon 1

 

2-table-icon-inner 2-table-icon-inner 5-table-icon-weight 6-table-icon-bar 10-table-icon-vacuum 8-table-icon-arrow 9-table-icon-length
inch mm gr/m bar mbar mm m
3/4 19 350 6 900 80  25
1 25 440 5 900 87  25
1 1/4 32 580 5 900 112  25
  35 640 4,5 900 120  25
1 1/2 38 670 4,5 900 133  25
  40 730 4,5 900 140  25
1 3/4 45 870 4 900 160  25
2 51 1000 4 900 176  25
  60 1250 3,5 800 210  25
2 1/2 63 1350 3,5 800 220  25
2 1/2 70 1580 3,5 800 245  25
3 76 1700 3,5 800 262  25
  80 1810 3,5 800 280  25
3 1/2 90 2080 3 800 315  25
4 102 2600 2,5 800 357  25
  110 3000 2,5 800 385  25
  120 3350 2,5 800 420  25
5 127 3600 2,5 800 437  25
6 152 4900 2 800 525  25

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !