ПВЦ градинарски црева

ПВЦ градинарски црева

Транспарентно црево

kristalno1kristalno2

 

 

 УПОТРЕБА: Вода за пиење (Може да се користат за прехрамбена индустрија)

Забелешка: Достапени во ролни од 20-30-50 во 1/2 и 5/8


ДИЈАМЕТАР
        ПРИТИСОК      вкупна ТЕЖИНА

ИНЧИ     ММ           БАР                    g / m
1/2
           13             12                        120
5/8
           16             12                         160

3/4            19             10                        200
1
              25             10                        320
11/4
          32


 

 ПВЦ ТОМОС и ХОНДА двослојни црева

gardenhose1

Цревата се изработени од транспарентен или обоен PVC

Димензие: Ø 50x1mm и Ø 75x1mm

Примена: за наводнување и испумпување вода од бунари или други објекти.

Пакување: котури од 50m и 30m

 

 

 

 


 

ПВЦ АРМИРАНИ ЦРЕВА ЗА ПРОПАН БУТАН

gradinarskicreva5

 

 

Се произведува во плава црвена боја,

Димезија: Ø 6/3 mm, Ø 8/3 mm i Ø 10/3 mm.

Цревата се атестирани и обелезани за секој метар

 

 

 

 


 

ЦРЕВО ЗА МОЛЗЕЊЕ

crevozamolzenje

 

 

 

Се произведуваат во следниве димензии: Ø14x24mm, Ø8x24mm,Ø12x21mm и дупло црево Ø14x7mm. Црево то е направено од Транспарентен ( прозирен) ПВЦ материал и мозе да се користи во прехрамбената индустрија.

 

 

 


ПРОSИРНО ПВЦ ЦРЕВО

tenkocrevo

 

 

Проsирно ПВЦ црево за вагрес, полевање, пренос на флуиди, лесни хемикалии, масла, детерџенти, индикатор на ниво во машинската индустријаи др.

Забелешка: Достапно во ролни од 15-20-25-30-50 во 1/2 и 5/8

ДИЈАМЕТАР             ПРИТИСОК   вкупна ТЕЖИНА

 

ИНЧИ     ММ               БАР                    g / m
Ø 
           6                     /                           04
Ø 
           8                     /                           05

Ø           10                    /                           07
1/2         13                    6                         10
5/8
        16                    6                         190

3/4          19                   6                         250
1
           25                    6                         380

 

 


 

ЦРЕВО зајакнато со ПВЦ полиестер конец

 

 cr22

УПОТРЕБА: Се користи при работа со средни притисоци и хидраулицни системи  пнеуматски алати, прскање и водени топови за миење кол.

 

Работна температура: -10C до +60C


Забелешка: Достапни во ролни од 15-20-25-30-50 во 1/2 и 5/8

 

 

gradcreva55
ДИЈАМЕТАР
     ПРИТИСОК   вкупна ТЕЖИНА

ИНЧИ    ММ           БАР                    g / m
1/2
           13             20                        150
5/8
           16             18                        190

3/4            19             17                        250
1
               25            16                        380
 11/4
          32            16                         500

 


 

ЦРЕВОТО ПВЦ со полиестер конец

PVCGardenHose12

 

УПОТРЕБА: Се користи за наводнување градини во хортикултурата

 

Работна температура: -10C to +60C

Забелешка: Достапни во ролни од 15-20-25-30-50 во 1/2 и 5/8

ДИЈАМЕТАР
       ПРИТИСОК   вкупна ТЕЖИНА

 

ИНЧИ    ММ            БАР                    g / m
1/2
           13              12                        130
5/8
           16              12                        160

3/4            19              12                        220
1
              25              12                        330
11/4
          32              12                        500


 memo-dolu

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

logo perplast1

Адреса: с. Фалише 1220,
Тетово, Македонија

+389 (044) 335 495
+389 (044) 335 495
+389 (0) 75 224 344
+389 (0) 75 209 600

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

www.perplastkompani.mk

Нашата цел...

Нашата цел е да бидеме на највисоко ниво во поглед на квалитетот и професионалноста на производите кои ги нудиме !